Voorzieningen

In Groot Berg en Dal vindt u veel extra diensten die het woongenot vergroten. Hieronder vindt u het overzicht van deze voorzieningen: receptie, restaurant, tuinkamer, fitnessruimte, logeerkamers, huismeester en overige.

Receptie

Bij binnenkomst wordt u verwelkomd door de receptioniste of één van onze vrijwilligers, die u wegwijs maken in het wooncomplex. Bewoners kunnen hier hun pakketten ophalen, documenten printen en kopiëren en de post afgeven. De receptioniste zorgt voor verdere afhandeling.

Restaurant

Het restaurant serveert dagelijks een driegangen maaltijd, bewoners en hun gasten kunnen ook kiezen voor het luxe weekmenu. Maaltijden kunnen ook in het appartement worden bezorgd. Bij zonnig weer kunt u de maaltijd buiten genieten op ons terras met spectaculair uitzicht over de omgeving.

Tuinkamer

De tuinkamer is de ontmoetingsplek voor bewoners. Veel activiteiten vinden hier plaats. Van hieruit heeft u toegang tot ons mooie terras, dat bijna het hele jaar omzoomd is door prachtige bloembedden.

Fitnessruimte

In de fitnessruimte staat een breed assortiment trainingsmaterialen, waaronder twee soorten fietsen, loopband, roeiapparaat en voorzieningen voor krachttraining. Deze ruimte is altijd opengesteld voor de bewoners.

Logeerkamers

Groot Berg en Dal heeft zes volledig ingerichte logeerkamers. In alles is voorzien: twee comfortabele eenpersoonsbedden, eigen sanitair, handdoeken en tv. Onze huishoudelijke dienst zorgt voor de verschoning. De bewoners kunnen deze kamers tegen geringe vergoeding huren voor hun gasten.

Huismeester

De huismeester is verantwoordelijk voor een veilige en ordelijke omgeving van de gebouwen. Bewoners kunnen op hem een beroep doen als het gaat om storingen, defecten of andere problemen. Tegen geringe vergoeding verricht hij voor de bewoners kleine reparaties en onderhoudswerkzaamheden. De huismeester zorgt ervoor dat driemaal per week het huisvuil bij uw appartement wordt opgehaald.

Overige

In noodgevallen kunt u een beroep doen op de 24-uurs alarmeringsdienst. Ook aan het persoonlijk welbevinden is gedacht: voor bewoners is er op vaste tijden een pedicure, kapper en diëtiste in huis. De thuiszorgorganisatie voor de regio, TVN Zorgt, houdt kantoor in ons gebouw.